Carina Høedt

Floskel eller ej, så vil jeg gerne gøre en forskel. Vores veldrevne kommune kan blive grønnere, vi skal værne om vores kulturinstitutioner samt skabe grobund for nye kulturelle tiltag til gavn for store som små. Vores studerende skal have have bedre muligheder for studiejobs og praktikpladser, så vejen mellem studie og erhvervsliv bliver så kort som mulig.

Kultur og vilkårene for et blomstrene og alsidigt kulturliv optager mig meget , og netop derfor er jeg medstifter af facebook-gruppen ‘Kæmp for kunst og kultur i Danmark‘, med det formål at diskutere og samle kræfterne om at skaffe kulturpolitik en politisk vægt; Kultur er nemlig grundlaget for vores sammenhængskraft og er vigtig fx. vores mentale sundhed, vores udvikling som samfund og et liv med nye input.

Jeg har en Master of Arts fra CBS og har tidligere blandt andet studeret i London og Newcastle i England.
Jeg arbejder til dagligt med administration og events hos Brancheforeningen for Aktive Ejere i Danmark. Jeg har tidligere i mange år arbejdet i Danmarks Radio og har erfaring fra et internationalt event bureau, som arbejder for at skabe partnerskaber virksomheder i mellem og offentlig-private samarbejder omkring grøn omstilling. Til min fortid hører det, at jeg har sunget 11 år i DR Pigekoret og siden i en del andre klassiske kor.

Følg mig på Facebook og deltag i debatten.